Material Zeugnis, ZertifikatMaterial Zeugnis, Zertifikat
  • Ny
  • Slut i Lager
Top Category
Våra tjänster
Lager i Europa.
Vårt lager av metall är nära kunden!
Lätt att returnera.
Pengar tillbaka garanti inom 30 dagar
Snabbsändning.
Vi skickar om 1-2 dagar.
Stöd
7-16. Mo-Fr

Din kvalitetsinriktade partner

Auremo GmbH är ett ungt företag som är väl positionerat på marknaderna i Centraleuropa, Ukraina. Våra kunder inkluderar industriföretag från hela världen. Våra styrkor ligger i flexibilitet, eftersom vi svarar flexibelt på våra kunders önskemål och försöker överträffa deras serviceförväntningar. Vårt team svarar snabbt på förfrågningar och beställningar så att du kan få råd från oss på nolltid. Arbetet i vårt företag bygger på tre saker: kvalitet, precision och okomplicerade leveranser. Det är grunden för ett bra samarbete och nöjda kunder. Eftersom vår kvalitetspolicy ligger i förgrunden ställer vi oss höga krav på din tillfredsställelse. Vi garanterar kunderna högsta möjliga produktkvalitet och vidtar omfattande åtgärder för att möta alla kundkrav. Av denna anledning litar varje kund på våra produkter och vår service. Vi verkar över hela världen - till Australien och USA.

Omfattande intervall från en enda källa

Auremo Baltia OÜ erbjuder ett omfattande sortiment av olika typer av stål, sällsynta jordartsmetaller, titan och nickellegeringar. Vi levererar rör, trådar, remsor, stavar, ark och plattor i alla former och storlekar. Vår produktportfölj inkluderar rostfritt stål, koppar, mässing, aluminium, titan, nickel, volfram, svets- och lödtråd, GOST-stål och mycket mer. Vi har många års erfarenhet och fördjupad kunskap om metaller av alla slag. I vår onlinebutik kan du få en uppfattning om vår produktportfölj på bara några minuter. Om du inte har hittat den produkt du letar efter kommer vi att göra ett erbjudande på begäran. Vi tillverkar också enligt kundens ritningar och erbjuder ett omfattande utbud av lager och leveranser. Maximal precision, tillförlitlighet, flexibilitet, hastighet och konkurrenskraftiga priser utmärker oss positivt. Auremo GmbH är din kvalitetsinriktade partner för halvfabrikatprodukter. Låt vår kvalitet övertyga dig!

Kundtjänst och kundorientering som hörnsten

Du kan köpa våra produkter på olika platser i Tyskland, Ukraina. Hos oss får du en mängd högkvalitativa produkter från en enda källa. Vi lägger stor vikt vid goda och samarbetsrelationer med våra kunder och affärspartners. Endast ett ömsesidigt förtroendefullt samarbete med varje kund och affärspartner kan föra oss framåt som företag. Vi styrs av dina önskemål och är din starka partner inom metaller och rostfritt stål. Kundtjänst och kundorientering är mycket viktigt för oss. Hållbar företagsutveckling sker genom nära samarbete med våra kunder - det är vi stolta över. Kontakta oss utan förpliktelser och övertyga dig själv om våra kvaliteter och tjänster. Om du har några frågor finns alltid direkta kontaktpersoner tillgängliga. Vi ser fram emot din förfrågan och är alltid redo att leverera rätt varor i rätt kvalitet vid rätt tidpunkt till rätt plats.