Top Category
Våra tjänster
Lager i Europa.
Vårt lager av metall är nära kunden!
Lätt att returnera.
Pengar tillbaka garanti inom 30 dagar
Snabbsändning.
Vi skickar om 1-2 dagar.
Stöd
7-16. Mo-Fr

I. Ångerrätt

1. Du har rätt att säga upp detta avtal inom fjorton dagar utan att ange någon anledning

2. Avbokningsperioden är fjorton dagar från den dag då du eller en tredje part som du har valt, och som inte är transportören, har tagit varorna i besittning.

3. För att utöva din ångerrätt måste du informera oss (Elbestr. 45, 45478 Muelheim, Tyskland, Mail: info@auremo.vip) med en tydlig förklaring (t.ex. e-post eller telefon: +49 (203) 80-48-123) om ditt beslut att återkalla detta kontrakt.

4. För att uppfylla avbokningsfristen räcker det för dig att skicka din anmälan om att du utnyttjar din annulleringsrätt innan avbokningsperioden har löpt ut.

II Konsekvenser av tillbakadragande

1. Om du säger upp detta avtal kommer vi att ge dig alla betalningar som vi har fått från dig, inklusive leveranskostnader (med undantag för de extra kostnader som beror på att du väljer en annan typ av leverans än den billigaste vi erbjuder Standardleverans), som ska återbetalas omedelbart och senast inom fjorton dagar från det datum då vi fick ett meddelande om att du säger upp avtalet. För denna återbetalning kommer vi att använda samma betalningsmedel som du använde för den ursprungliga transaktionen, såvida inget annat uttryckligen avtalades med dig; I inget fall kommer du att debiteras några avgifter för denna återbetalning. Vi kan vägra återbetalning tills vi har fått tillbaka varorna eller tills du har bevisat att du har skickat tillbaka varorna, beroende på vilket som är tidigare.

2. Du måste skicka varorna tillbaka till oss (Auremo Baltia) omedelbart och under alla omständigheter senast fjorton dagar från den dag då du informerade oss om uppsägningen av detta avtal. Tidsfristen är uppfylld om du skickar varorna innan fjorton dagar har gått ut.

3. Du bär de direkta kostnaderna för att returnera varorna.

4. Du måste bara betala för eventuell värdeförlust på varorna om denna värdeförlust beror på hantering av varorna som inte är nödvändig för att kontrollera varornas art, egenskaper och funktion.